graduated

جلسه رابطین در لالون فشم به میزبانی آقای امید هاشمی

۰۹ مرداد ۱۳۹۶  |   1069 بازدید

رابطین چه کسانی هستند؟

فعالانی دغدغه مند از هر دوره که قبول مسئولیت کرده و دائما تلاش می کنند که ارتباط بین دوستان هم دوره خود را با هم و نیز سایر برادرانشان در دوره های دیگر تسهیل کرده و از هر فرصتی برای رقم زدن بهترین رخدادها بهره گیرند تا هدف حمایتگری از دانش آموختگان نیکان حاصل شود.

جلسه رابطین به میزبانی گرم و کریمانه آقای هاشمی۱۷ در لالان (فشم) برگزار شد که صمیمانه از ایشان تشکر می کنیم. طبق برنامه قرار بود مهمانان و رابطین محترم از ساعت ۸:۳۰ صبح به صرف صبحانه حضور بهم رسانند که از همان ابتدای دیدارها، گفتگوی بین رابطین و بررسی راه های تقویت اهداف کانون در فضایی دوستانه شکل گرفت. آقای پویان۹ هم از ابتدای روز در حضور هر کدام از رابطین، لیست اطلاعات دانش آموختگان هر دوره را تکمیل تر کردند. اتفاق بسیار زیبا حضور رابطین محترم دوره ۳۸ بود که این حضور، اولین حضورشان در جمع کانونیان بود. اما در قسمتی دیگر برخی دوستان مشغول آماده کردن ناهار و پذیرایی ها بودند. و در همه مراحل میزبان محترم نظارت و حضوری کامل داشت. نماز جماعت اقامه شد و سپس صرف ناهار . پس از ناهار بلافاصله همگی آماده برگزاری جلسه سه ساعته رابطین دوره ها شدند. در آغاز جلسه آیات نورانی قرآن کریم توسط آقای دکتر رسولی۵ تلاوت شد. از آن پس رابطین محترم دوره ها نظرات و انتظارات و نیز ارزیابی خود نسبت به عملکرد کانون را بیان کردند. در لابلای گفتگوها نیز، برخی پرسش های مطرح شده پاسخ داده می شد. و در پایان آقای رهنمافرد۶ خلاصه و جمع بندی گفتگوها را بیان کردند:

1- لزوم تدوین برنامه استراتژیک

2- ایجاد اتاق فکر با حضور رابطین دوره ها

3- انتشار اطلاعات و مصوبات جلسات کانون

4- شفافیت عملکرد و محل تأمین منابع مالی

5- تسریع در ایجاد بانک اطلاعاتی دانش آموختگان

6- استفاده از پتانسیل معلمین راهنما

7- اخذ و انتشار پیشنهادات دریافتی از دوره ها

8- اطلاع رسانی علل رد یا قبول پروژهای رسیده

9- کمک کانون به برگزاری جلسات مستمر و پربار دوره ها

10- لزوم توجه به ارتقای کیفیت برنامه ها در کنار ارتقای کمیت

11-  تعیین ساز و کار مناسب برای دریافت پیشنهادات

12- آموزش راهکارهای مناسب ایجاد ارتباط رابطین با افراد دوره

13-  نیازسنجی دانش آموختگان به ویژه دوره های جوان تر

14-  برنامه ریزی برای آموزش مهارت ها بخصوص به دوره های جوان تر

15-  تهیه تبلیغات مناسب برای کانون با محتوای جذاب

16-  کانون شتاب دهنده و مشاور کسب و کارها باشد.

و پایان بخش جلسه قرائت شعری زیبا در وصف حضرت صاحب الزمان علیه السلام توسط آقای کوثرمدار۱۲ بود.

و یک روز خاطره انگیز با ثبت تصاویری زیبا به پایان رسید.  و این با هم بودن بسیار زیبا، دلچسب و به یادماندنی بود.

و دعا می کنیم که دلهای همه اعضای محترم کانون از دوره ۱ تا ۳۸ به هم نزدیک و نزدیک تر باشد.

الهی آمین

دبیرخانه کانون دانش آموختگان نیکان

روز سوم رمضان-1402/12/24 سال تحصیلی 1403-1402 / مراسم یک آیه، یک ختم قرآن / روز سوم رمضان-1402
جشن فارغ التحصیلی-1402/12/26 44 / پس از فارغ التحصیلی / جشن فارغ التحصیلی-1402